Inloggen subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

* Verplichte velden

Agentschap SZW heet per 1 januari 2018 Uitvoering Van Beleid; onderdeel van de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daar waar nog staat Agentschap SZW, leest u Uitvoering Van Beleid.

Via dit portaal kunt u subsidies aanvragen en beheren. Organisaties loggen in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en gebruikt volgens de privacywetgeving van de Rijksoverheid.

Wilt u een subsidie aanvragen of beheren uit naam van een organisatie, dan kunt u hier inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Nog geen inloggegevens? Maak een account aan

Wilt u terug naar het keuzescherm voor het nieuwe of het oude portaal, klik dan op http://www.mijnuitvoeringvanbeleidszw.nl. Heeft u vragen over het subsidieportaal, kijk dan op de website http://www.mijnuitvoeringvanbeleidszw.nl/aanvragen.

Let op: U gaat nu inloggen op het nieuwe subsidieportaal. Heeft u hier nog niet eerder ingelogd, dan dient u eerst een wachtwoord in te stellen.

Wachtwoord vergeten?